Πλάτρες
Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017
Ελληνικά English
Τ' αηδόνια δεν σ' αφήνουνε να κοιμηθείς στις Πλάτρες Γιώργος Σεφέρης, 1955
Οι Πλάτρες
Αίθουσα Γιώργος Σεφέρης
Αξιοθέατα
Φυσικό Περιβάλλον
Εκκλησίες - Ξωκλήσια
Σπορ
Επιχειρήσεις
Νέα - Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις
Δημοσιεύματα
Ρετρό
Διαμονή
Εστιατόρια
Οργανωμένα Σύνολα
Ευρωπαϊκά Προγράμματα
Ευεργέτες Δωρητές
Multimedia
Επικοινωνία

Γρήγορη Αναζήτηση:

Εξειδικευμένη Αναζήτηση

Platres Village Channel
Skylight Restaurant Bar and Pool
Εστιατόριο «Το Ανώι»
Εστιατόριο-Καφετέρια Πήγασος

21ος Διαγωνισμός ΖωγραφικήςΣυνεχίστηκε για τρίτη ημέρα η 21ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής για νέουW τον οποίο διοργανώνει η Πολιτιστική Κίνηση Λεμεσού ΕΠΙΛΟΓΗ.

 

Ο φετινός διαγωνισμός φιλοξενείται στη κοινότητα Πάνω Πλατρών με την συνεργασία του Κοινοτικού Συμβουλίου και την πλήρη συμπαράσταση  των εστιατορίων Ψηλό Δεντρό, ANOI, Λάμπρος Νέα Καληδόνια, Mimis, Skylight και του Ξενοδοχείου Petit – Palais.

 

Ο διαγωνισμός ζωγραφικής της ΕΠΙΛΟΓΗΣ έχει καθιερωθεί πλέον ως ένα ξεχωριστό εικαστικό γεγονός, το οποίο, ίσως, είναι και το μοναδικό στο είδος του σ΄ όλη την Κύπρο. Οι νέοι ζωγράφοι, για τέσσερεις μέρες επιλέγουν και ζωγραφίζουν εικόνες και θέματα από την κοινότητα, σπίτια, δρόμους, ανθρώπους, φύση κι ότι άλλο τους εμπνέει.

Στο φετινό διαγωνισμό συμμετέχουν 14 νέοι επίδοξοι ζωγράφοι οι οποίοι καλούνται μέσα σε 4 ημέρες να επιλέξουν και να ολοκληρώσουν ένα ή περισσότερα έργα τα οποία, αφού αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή το Σάββατο το απόγευμα, θα εκτεθούν στο κοινό την Κυριακή 6 Ιουλίου στις 11 το πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο στις Πάνω Πλάτρες.

 

Την βράβευση των νικητών και την επίδοση των διπλωμάτων συμμετοχής θα κάνει ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πάνω Πλατρών και ο Πρόεδρος της ΕΠΙΛΟΓΗΣ.

 

Στο καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης θα λάβει μέρος και η Μικτή Χορωδία της ΕΠΙΛΟΓΗΣ με μαέστρο την καλλιτεχνική διευθύντρια της ΕΠΙΛΟΓΗΣ κα Αγγελίνα Νικολαίδου. Η Χορωδία θα τραγουδήσει διάφορα κυπριακά τραγούδια.


04/07/2014
Πάνω  |  Πίσω  |  Εκτύπωση  |  Εξειδικευμένη Αναζήτηση  |  Επικοινωνία  |  Αρχική Σελίδα