Πλάτρες
Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017
Ελληνικά English
Τ' αηδόνια δεν σ' αφήνουνε να κοιμηθείς στις Πλάτρες Γιώργος Σεφέρης, 1955
Οι Πλάτρες
Μήνυμα Κοινοτάρχη
Σύντομο Ιστορικό
Γεωγραφικό Πλαίσιο
Τουριστική Ανάπτυξη
Κοινοτικό Συμβούλιο
Υπηρεσίες
Ευχαριστίες
Αίθουσα Γιώργος Σεφέρης
Αξιοθέατα
Φυσικό Περιβάλλον
Εκκλησίες - Ξωκλήσια
Σπορ
Επιχειρήσεις
Νέα - Ανακοινώσεις
Διαμονή
Εστιατόρια
Οργανωμένα Σύνολα
Ευρωπαϊκά Προγράμματα
Ευεργέτες Δωρητές
Multimedia
Επικοινωνία

Γρήγορη Αναζήτηση:

Εξειδικευμένη Αναζήτηση

Platres Village Channel
Skylight Restaurant Bar and Pool
Εστιατόριο «Το Ανώι»
Εστιατόριο-Καφετέρια Πήγασος

Μήνυμα του Προέδρου του Κοινοτικού ΣυμβουλίουΣας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του ξεχωριστού τουριστικού θερέτρου του Τροόδους, μέσα από την οποία θα σας σεργιανίσουμε στις ομορφιές του, ένα κομμάτι της πράσινης καρδιάς της Κύπρου, του Τροόδους.

 

Στο σύντομο χαιρετισμό μου, επιτρέψτε μου να σκιαγραφήσω με λίγα λόγια τη φυσιογνωμία του τόπου μας και των ανθρώπων του. Οι Πλάτρες είναι ένα καταπράσινο θέρετρο στους πρόποδες του Τροόδους με άριστες τουριστικές υποδομές και με τους ανθρώπους του να έχουν παραμείνει αυθεντικοί και φιλόξενοι ταγμένοι στη υπηρεσία των επισκεπτών.

 

Οι δυνατότητες που παρέχει το διαδίκτυο για επικοινωνία και εξυπηρέτηση, ανοίγουν, μια νέα οδό στην καθημερινή επικοινωνία με τους κατοίκους, τους επισκέπτες και τους φίλους του χωριού μας. Γι’ αυτό, κύριος σκοπός της ιστοσελίδας μας - πέραν των άλλων - είναι η ανάδειξη μέσα από το Διαδίκτυο του σπάνιου φυσικού πλούτου, της ιστορίας και της παράδοσης των Πλατρών και των ιδιαίτερων εκείνων χαρακτηριστικών του ορεινού μας θερέτρου.

 

Στόχος μας η ανάδειξη της μαγείας των Πλατρών που αντλείται μέσα από την ιστορία της άλλοτε elite του Τροόδους, που πρωτοπορούσε σε οργανώσεις καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, που τα φεστιβάλ των Πλατρών είχαν γίνει γνωστά πέραν από τα όρια της μικρής Κύπρου, να καταστήσουμε τις Πλάτρες το κέντρο του θεματικού τουρισμού στο Τρόοδος.

 

 

Καλή σας περιήγηση…

 

 

Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Πρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου Πλατρών

Πάνω  |  Πίσω  |  Εκτύπωση  |  Εξειδικευμένη Αναζήτηση  |  Επικοινωνία  |  Αρχική Σελίδα